Romania
EnviroChemie

Compania

Calitate - Inovatie - Dezvoltare

Solutiile individualizate pentru instalatii si service au fost esenta afacerii noastre inca de la fondarea companiei, in urma cu 30 de ani. Creativitatea si devotamentul tinerilor nostri angajati sunt sursa succesului nostru viitor. Misiunea nostra este simpla si clara: de a reduce presiunea asupra mediului prin tratarea efectiva a apei reziduala si de a asigura un mediu sanatos copiilor nostri.

Suntem mandri sa punem la dispozitia clientilor nostri solutiile cele mai ecologice si economice, urmare a experientei dobandite in peste 30 de tari si peste 10.000 de proiecte.

Conceptul nostru include nu numai simpla oferta a gamei de produse ci si individualizarea proiectelor in functie de cerintele specifice. Succesul unui parteneriat cu compania noastra se bazeaza pe satisfacerea continua a nevoilor clientilor nostri.

Angajatii

Grupul EnviroChemie numara peste 300 de angajati in locatiile din intreaga lume. Impreuna alcatuim o echipa in care profesionalismul, inalta calificare a inginerilor, tehnicienilor si specialistilor consultanti sunt puse la dispozitia clientilor nostri. Coordonare, comunicarea si spiritul de echipa reprezinta valoarea adaugata partenerilor nostri.

Inovatii

Dezvoltarea bilaterala nu ar fi posibila fara inovatie.
Noutatile de ultima ora sunt preocuparile permanente ale departamentului nostru de Cercetare-Dezvoltare impreuna cu institutiile de cercetare germane. Toate acestea, impreuna cu notorietatea tehnologiei germane fac posibila indeplinirea cerintelor specifice ale tuturor clientilor nostri. De exemplu, proiectul actual de reciclare a apei, dezvoltat cu Villeroy & Boch si partenerii, poate fi accesat la adresa: http://www.komplett-projekt.de

Grupul EnviroChemie

An

2011

2012

2013

Ingineri si specialisti in tratarea apei

330

345

370

Organizatii profesionale

Asociatia Germana a Constructorilor de Masini si Instalatii (VDMA)
Uniunea Germana pentru Apa, Apa reziduala si Reziduri (DWA) 
Asociatia Elvetiana a Profesionistilor Apei reziduale si Protectia Apelor (VSA)
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana

Certificari

  • Specialisti conform legii Germane (§ 19 L WHG)
  • Certificare in domeniul lucrului cu substante radioactive
  • Certificare conform standardelor ISO 9001