Managementul Apei

Costuri Minime, Eficienta Maxima!

Va puteti reduce costurile si mentine calitatea functionarii instalatiei Dumneavoastra, numai bazandu-va pe experienta noastra de 15 ani in managementul apei.

EnviroChemie se poate ocupa de managementul complet al instalatiilor Dumneavoastra de tratare a apei si a apei reziduale. Astfel, va veti reduce considerabil costurile totale ale instalatiei.

Managementul Apei

Noi luam in considerare intreaga perioada de functionare a instalatiei, fara a face compromisuri in privinta calitatii. Noi vom produce exact calitatea apei de care aveti nevoie in procese. Apa reziduala va fi atunci tratata in concordanta cu cerintele Dumneavoastra sau cu normele legale.

Ca partener al Dumneavoastra in inginerie tehnica, EnviroChemie isi asuma intreaga responsabilitate pentru instalatiile de tratare a apei: Pentru toata calitatile de apa, de la apa ultrapura si pana la apa reziduala puternic contaminata.
Pentru volume de apa cuprinse intre 5 si 50.000 m3 /zi.

EnviroChemie Managementul Apei

Avantaje ale Enviro Managementul Apei:

  • economie maxima;
  • costuri transparente;
  • procese sigure;
  • optimizare continua a proceselor;
  • partener pentru solutiile sistemului.

Inca de la proiectarea unei noi instalatii, noi luam in considerare toti factorii care mai tarziu vor avea un impact asupra costurilor de exploatare. Chiar si atunci cand este vorba despre instalatii mai vechi, intai analizam intregul proces de la fata locului si abia apoi putem oferi un concept de management al apei adecvat. Noi propunem efectuarea unor masuratori care vor reduce costurile de functionare ale instalatiei de tratare a apei. Noi cautam continuu noi solutii potentiale de imbunatatire.

EnviroChemie Managementul modular al Apei

EnviroChemie Managementul Apei este construit modular. Noi combinam aceste module individuale, astfel incat sa rezulte un pachet de management al apei specific fiecarei cerinte. Nici mai mult, nici mai putin decat va este necesar.