Planificare preliminara / Proiectare

Proiectarea

NOI NE DEZVOLTAM CONTINUU!

ProiectareaEnviroChemie este un partener pentru clientii sai, incepand cu prima discutie consultativa, planificarea, constructia si pana la punerea in functiune a instalatiei. Noi va oferim totul dintr-o singura sursa:

  • Proiectarea.
  • Constructia instalatiei.
  • Punerea in functiune si optimizarea.
  • Optimizarea proceselor.

Scopul nostru: Solutii eficiente!

Fabricat in Germania / Conceput in Elvetia

Productia nostra se face in Germania si Elvetia. Componentele importante cum sunt pompele, valvele, fitingurile, echipamentele de masura si control provin de la furnizori de top din Germania si Elvetia. Beneficiile clientilor includ perioada indelungata de folosire, eficienta energetica crescuta si furnizarea pieselor de schimb pe termen lung.

Proiectarea

ProiectareaCaracteristicile stabilite, rezultatele testelor pilot si de laborator, cerintele structurale si bugetul clientilor sunt luate in considerare in proiectarea de baza. O data ce proiectarea de baza este finalizata, sunt definite procesele tehnologice si sunt determinate principalele componente tehnologice. Sunt definitivate masuratorile necesare constructiei instalatiei. Sunt determinate atat costurile de productie ale instalatiei cat si costurile operationale. In acest moment, EnviroChemie pregateste o oferta detaliata pentru proiectarea si furnizarea echipamentului. Pentru a oferi clientilor solutiile cele mai eficiente de fiecare data, EnviroChemie proiecteaza procesele proprii dezvoltate in cadrul companiei.

Productia instalatiei

Productia instalatieiDatorita cerintelor clientilor nostri internationali, EnviroChemie fabrica componentele importante in cadrul companiei. Aceasta permite ca modulele sa fie preasamblate, astfel incat sa poata fi asamblate cu usurinta la locatia clientului, fara nicio pierdere de calitate. Atelierul nostru de productie serveste si ca centru de instruire pentru specializarea tehnicienilor.

Pornirea instalatiei si optimizarea

Pornirea instalatiei si optimizareaInstalatiile de tratare a apei si a apei reziduale sunt de regula puse in functiune odata cu pornirea noilor facilitati de productie. In aceasta perioada acestea trebuie sa fie adaptate calitatii specifice a apei si apei reziduale. Aici, datele de operare optime si costurile de exploatare trebuie luate in considerare. Inginerii de proces din domeniile: chimie, biologie, mecanic si electric, precum si experienta lor indelungata sunt esentiale in pornirea eficienta a instalatiei.

Optimizarea procesului

Optimizarea procesuluiPe toata durata de viata a functionarii unei instalatii de tratare a apei si a apei reziduale intervin schimbari frecvente in compozitia mediului si in cerintele pentru calitatea apei. Reducerea costurilor cu pana la 50% poate fi atinsa prin reverificarea tuturor principiilor de functionare, optimizarea unor pasi tehnologici, folosirea chimicalelor optime si o buna instruire a personalului care opereaza instalatia.