Planificare preliminara / Proiectare

Studii si Proiectarea Preliminara

Intotdeauna cu un pas inainte

Dezvoltarea continua in toate domeniile asigura avantajul zilei de maine si astfel un viitor plin de succes! Principiul calitatii este deviza noastra si in acest domeniu.

Determinarea datelor de proiectare

Cea mai importanta baza pentru dezvoltarea si dimensionare proceselor este o definire corecta a datelor. Specialistii nostri analizeaza situatia la fata locului si preleva probe pentru a fi analizate in laboratoare certificate. Dispozitive de prelevare automata, chimisti si biologi cu experienta, ne stau la dispozitie in acest scop.

Teste de laborator

Testare LaboratorEnviroChemie dispune de doua laboratoare de testare in care probele de apa sunt analizate asupra tratabilitatii. Cu aparatura de laborator special dezvoltata se simuleaza atat procesele biologice aerobe si anaerobe, testele fizico-chimice de floculare/precipitare, cat si testele cu membrane.

Testele pilot

Teste PilotEnviroChemie dispune de mai mult de 20 de instalatii pilot de ultima generatie, bazate pe principiile de tratare biologica, fizico-chimica si tehnologia membranelor. Datorita structurii lor modulare, sistemele pilot pot fi usor combinate. De regula, au un debit cuprins intre 100 si 1000 litri per ora, in functie de componenta apei reziduale. Cu aceste instalatii pilot pot fi dimensionate instalatii la scara reala, pentru cele mai dificile tipuri apa reziduala.   

Controlul proceselor

ControlInstalatiile EnviroChemie dispun de dispozitive de comanda si control de concept propriu, bazate pe tehnica hardware de inalta calitate de la Siemens.

Marca noastra Asic® ofera o gama variata de ecrane sensitive de inalta calitate si tehnologie de masurare instantanee.