Solutii Industriale

La Cele Mai Inalte Standarde

Fiecare industrie are cerintele ei individuale pentru apa pura, insa toate au un element comun: calitatea cea mai buna.

EnviroChemie ofera solutii de top, tehnologii si instalatii perfect adaptate cerintelor fiecarei industrii. Companiile de renume din cele mai diverse industrii apreciaza experienta noastra indelungata si gama diversificata de produse.

 

INDUSTRII


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Industria Solara / Sticlei / Ceramicii si Optica

Industria Solara / Sticlei / Ceramicii si Optica

Contaminarea specifica apei reziduale si de proces din industria solara, sticlei, optica si ceramica, include substante solide, agenti de racire, uleiuri, acizi, baze si metale grele. Purificarea proceselor pe durata productiei creste cererea calitatii apei, de la apa de spalare pana la apa ultrapura. Procesele de purificare folosite sunt special proiectate pentru a permite recuperarea componentelor din apa, ca resurse.

Continuare

Industria Metalurgica si Auto

Industria Metalurgica si Auto

Tratarea si reciclarea apei reziduale industriale, a apei de proces si a apei industriale este specializarea noastra. Una dintre prioritatile noastre este tehnologia metalelor si a suprafetelor, indeosebi in industria constructiei de masini si a furnizorilor acesteia.

Continuare

Industria Alimentara si Productia Bauturilor

Industria Alimentara si Productia Bauturilor

In special in industria alimentara si a bauturilor, aplicatiile au nevoie de apa de cea mai buna calitate. Apa reziduala si tehnologica provenita din aceste industrii contine materii organice (CCOCr, CBO5) cum sunt: grasimile, acizii, bazele si colorantii.

Continuare

Tehnologia Apei si a Apei Reziduale Pentru Apa Industriala din Industria Chimica, Farmaceutica si Cosmetica

Tehnologia Apei si a Apei Reziduale Pentru Apa Industriala din Industria Chimica, Farmaceutica si Cosmetica

Apa reziduala si cea tehnologica din industria chimica si farmaceutica este adeseori contaminata la un nivel ridicat cu doar cateva elemente, cum ar fi tensidele, colorantii, etc.Fluxuri partiale de apa reziduala se cumuleaza pentru a produce o mixtura echilibrata pentru care procedeele clasice ca precipitarea-flocularea, adsorbtia sau tratamentul biologic aerob, sunt solutii eficiente.

Continuare

Transporturi

Transporturi

Apele de spalare sunt foarte diferite, functie de industrie. Noi oferim solutii competente, individualizate, special concepute pentru apele provenite de la spalarea trenurilor, spalatoriile automatizate de masini, spalatoriile auto, spalarea tirurilor si a containerelor, spalarea cladirilor si procesele de spalare in productia de utilitati. In functie de cerintele clientilor, oferim solutii concepute individual, in cazul instalatiilor mari sau recomandam instalatiile compacte Split-O-Mat. Solutiile noastre includ tratarea fizico-chimica, tratarea cu membrane, biologica sau combinarea acestor procese de tratare.

Continuare

Industria Textila

Industria Textila

Apa reziduala si cea procesata din industria textila contine materii organice (CCOCr, CBO5) ca: acizi, baze, saruri, metale grele si coloranti. Normele cu privire la tratarea apei reziduale din industria textila devin din ce in ce mai stricte. Tehnologiile noastre au dovedit ca asigura tratarea acestui tip de apa corespunzator prevederilor legale. Solutiile finale de tratare sunt inlocuite, din ce in ce mai des, cu solutii partiale de tratare si cu procedee de recuperare a apei. Recuperarea resurselor este importanta atat din punct de vedere economic cat si ecologic si joaca un rol mai mare decat oricand in tehnologia apei.

Continuare

Industria de Reciclare si a Energiei

Industria de Reciclare si a Energiei

In procesul de eliminare a deseurilor se formeaza apa filtrata si reziduala cu continut partial toxic, cat si apa poluata. Instalatiile noastre de tratare se adreseaza celor mai variate cerinte: Gropi de gunoi Depozite de fier vechi si hartie Instalatii de incinerare Reziduuri folosite in instalatii Reziduuri lichide periculoase

Continuare