Romania
EnviroChemie

Stiri si Evenimente

EnviModul – Tratarea apei si a apei reziduale prin solutii flexibile

Tratarea apei printr-o tehnologie descentralizata este cautata in toata lumea. Sistemele modulare EnviModul permit statiilor pentru apa si apa reziduala sa fie montate intr-un mod flexibil. Comparativ cu solutiile clasice si centralizate ale structurilor mixte, solutiile decentralizate modulare pentru tratarea apei ofera avantaje in ceea ce priveste costurile, flexibilitatea si viteza implementarii. EnviroChemie a dezvoltat sistemul independent si modular EnviModl ca parte a programului sau ” Blue Competence ” de dezvoltare a produselor. O suma de proiecte internationale dovedesc ca solutia a fost foarte apreciata.

Citeşte mai mult...

Biomar Ecomizer – Tratarea apelor reziduale

 

     Tratarea apei reziduale cu (Tehnologia) Biomar Ecomizer poate reduce semnificativ costurile operationale în cazul tratamentului anaerob al apei reziduale.

In timpul tratamentului anaerob al apei reziduale se genereaza biogaz, care consta in principal din amestecul de metan si dioxid de carbon. O parte din cantitatea de CO² generata se dizolva in apa reziduala in interiorul reactorului anaerob, iar acidul carbonic rezultat duce la o scadere a pH-ului.

Citeşte mai mult...

Expo Apa 2014

! EnviroChemie va asteapta sa ne vizitati la Expo Apa 2014, organizata in perioada 16 - 18 Iunie 2014 in Bucuresti, la Palatul Parlamentului

Eliminarea Zincului si a Spumei din Apa Reziduala in Productia de Sampon

Cea mai recenta instalatie de tratare a apei reziduale pusa in functiune de EnviroChemie Romania este cea de la fabrica Procter & Gamble Urlati. Procter & Gamble a construit in Romania cea mai noua si ecologica fabrica de sampoane. EnviroChemie a furnizat instalatia de tratare a apei preasamblata. Conceptul tehnic a fost special dezvoltat pentru Procter & Gamble.

Citeşte mai mult...